Sunday, August 7, 2011

saya anggun berbaju kurung

picit-picit banner untuk tahap kepuasan maksimum atau anda mungkin boleh tekan INI ..anda tekan,anda memang MANTOPPPP!!! :p
.
.
.
.
ini dye dua minah joyah tapi keturunan lain-lain..sorang melayu campur mamak dan yang seorang lagi pula melayu+jawa..maka kami bergabung dan wujudlah geng2 joyah bersatu..cet!!!picture ni diambil masa E.K tengah sem 2/sem 3..*xberapa pasti..heee,ok muka masing2 da xsabo bebeno nak balik rumah after da berkampung reramai untuk menjayakan program BTN..*terlampau excited sampai terlupa nak tanggalkan tag nama..aisey -.-'

4 comments:

aneff.marhfiz said...

Salam ^^,
Terima Kasih sebab sudi memeriahkan Contest Baju Melayu & Baju Kurung by Aneff Marhfiz :)

jangan lupa untuk singgah selalu kat blog AM ya !

have a nice day and good luck !

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Zul Fattah said...

Salam..
gud luck k..
saya pun join jugak..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/contest-saya-segak-berbaju-melayu.html

kaka said...

anef>>tenkiu ea :))
ame>>join jugk ea..wawah gut luck k ;)
zul>moh le kte sama2 wish gut luck sesama kita ek :p