Thursday, September 15, 2011

kau tipu

bukan nak cakap bagus
tapi dengan kawan
aku lurus
aku bendul
last last aku jugak yang jendul
kaw??
kaw ade??
kaw ade???
kemarin...
kau tipu..
hari tu
kau tipu...
lusa lepas
kau....kau...kau tipu tipu aku lagi
suka la kau
gembira la kau
dpt tipu aku depan kawan kawan kita yang lain
kau puas??
aku sentap !!
ye aku sentap..
dari awal aku da rasa lain
aku dapat agak
tapi xde bukti
jadi aku biar kan
last last...
aku dapat tahu
memang kau tipu aku
bagus la kau
hebat la kau
tipu kawan sendiri kan..
macam ni ke kawan??
kalau tak suka,cakap..
Insya'Allah aku boleh ubah..
bukan macam ni caranya
bukan nak cakap cara aku bagus
tak sekali kali !!!
tapi at least kalau aku gurau gurau dengan kau
aku tipu kau
last last nanti aku cakap
" wey,mane ada..tipu jela "
kau??
kau ada??
sampai ke sudah kau xcakap apa apa..
naseb baek kawan..
kalau ikot kan hati
tumbuk kau kuat2..*bajet aku hebat :p

2 comments:

Eyra. said...

Susah nak jumpa kawan yg baik.

kaka said...

2la kan..mane nta nak jumpa..kat shopping complex xde,kat wyg xde,kat warong mamak pon xde..eh???tibe2!hehe.. :P