Saturday, February 11, 2012

HI-TEA with DIBA

assalamualaikum...

maap maap dan maap. banyak entry kaka yang tergendala akibat line tenet yang sangatlah laju dekat rumah ni *tipu nak tunggu home page blog ni loading je dah 2jam tunggu dye nak loading page untuk new post je dah 6jam.tambah semua sekali da jadi 8jam.amacam?lame tak lame korang rasa?tapi hari ni kaka tekad jugak tunggu 8jam semata-mata nak lepaskan gian menulis dekat blog tercinta.cewah! :p

tempoh hari bersamaan dengan 8 feb 2011 (rabu) , kaka and rakan-rakan seperjuangan telah pun bergerak ke persada jb semperna majlis HI-TEA anjuran Diploma In Banking aka DIBA. tema petang tu ialah flowering evening jadi baju kaka petang tu wajiblah ada bunga.baju orang lain mintak maap kaka tak tahu ;p so oleh kerana ktorang ni bolehla dikatakan otai sebab senior la kononnye,jadi... dengan jayanya ktorang selambe datang lambat. *actually bukan nak lambat pun sebenarnya tapi terpaksa.hehek .datang-datang je bebudak yang lain semua da start makan. tinggalkan yang sisa-sisa je untuk akak senior.ceh! naseb aku tak bawak rotan mase tu kalau tak mesti korang dah kena sebat 



muke tengah fokus ngadap makanan *lapa


 nah!! lepas makan barulah boleh buat muka bahagie *urkkk
apa pandang-pandang?
ye.sayalah pemilik aset gigi rabit and hidung mancung :D
hahahak


bersama mereka ana and azyan


akhir kata wajiblah promote muka penulis :p





nak cita panjang-panjang pun nanti macam curiga je ada orang baca ke tak.!??salam

5 comments:

azalia hjsalleh said...

arghhh chumelnya dia =)

kaka said...

azalia>hehe.mane ade lah.chumel cikit je comot banyak :)

RealNS said...

hai kaka ! seronok tak HI TEA ? seronok la ade hi tea bagai . emm , about header , kalau berminat sila email kat NS untuk detail2 ye :)

butterfly_member7[at]yahoo[dot]com

kaka said...

kaka berminat sgt2 lah. pandai awk buat. kaka xreti :'(
owh oke I will :)

NyRah Rara said...

canteknya kaka :)