Thursday, March 15, 2012

Spontaneous Thursday- I'll remember :'(

jelitawan-jelitawan yang berdamping dengan kaka : paling kanan tikha, paling kiri azyan and ana.


tup tup da sem 6 and tup tup jugak kitorang berdepan dengan final. Fuh ! lega semalam paper 1st da lepas tapi kaka masih berjuang untuk next paper hari sabtu ni. *berjuang mende kalau dok ngadap blog je xhabeh ! hehe. Bila di pikir-pikir balek macam tak rela je after ni nak pisah-pisah dengan bebudak gonjeng kat atas ni. tambah-tambah lagi dengan ana si jelitawan terhebat. Haha. Dengar tak ana, aku puji kau ni wey. wakakaka

kalau da kawan tu mestila macam-macam ragamkan. Bak kata cik kak- cik kak dulu. Rambut sama hitam hati lain2. tu dulu. yang sekarang ni lagi lah dasyat bukan takat rambut je, mata pun da macam-macam kale ade biru, purple, ijau and paling mantop pinkkkk !! kalau nak cite ragam bebudak ni sampai subuh karang kang xhabes. Jadi yang kaka sempat cuma cite summary of ragam jela ea (:

Tikha : lembut, sopan, mummy fashion, dia ni nampak je lembut tapi kadang-kadang keras kepala jugak. even  kaka pun banyak kali bertekak dgn dia. tapi lepas 2 baik la semula. kita profesional lah ! :D . mummy ni sama macam kaka. cerewet sikit tapi cikit jela kaka cerewet banyak. oppsss. lagi 1 kelebihan mummy ni adalah dia ni suka la sangat picit-picit hidung. sampai sekarang pun kaka tak tahu nape. mungkin sebab banyak sangat udara masuk dalam hidung kot. 2 yang dia tutup sekejap nak kasi rehat. hehe 

Ana : si gonjeng terhebat, paling pendek, tapi yang bestnye dia ni paling sempoi and paling lambat bertindak lagi-lagi bab2 siapkan assignment. habes nanti semua kena marah dgn si tikha. tapi last2 nanti kita tetap kawan. kan da kata kami PROFESIONAL !! :D . Otak budak ni sangat la cekap lagi2 bab kira2. sambil tidur pun dia boleh jawap soalan add math. bayangkan yang math biasa tu lagi lah petik jari. peh ! hebat ke der?? haha. bab ronggeng-ronggeng jalan-jalan pun sila la kasi kat dia. asal ade masa terluang je mesti pergi berjalan punye budak ni.

Azyan : dia ni dulu kaka tak rapat sangat. start kawan dengan ana baru kaka berjinak-jinak kenal dengan dia. tapi kadang-kadang masa kaka nak rapat-rapat dengan dia tu la dia jauhkan diri. tak tahu la maybi dia tak selesa dengan kaka kot ataupun maybi sebab dulu kitorang pernah selisih faham. After tu dia nampak macam segan-segan je nak mesra dengan kaka. Kaka yang kurang segan ni pun jadi bertambah segan nak rapat dengan dia tapi tak kesah la yang penting  sekarang budak ni boleh layan jugak kepala otak kaka time kaka tengah buat lawak dengan si ana and tikha. kira good2 la tu kan. :) 

Even lepas final ni kita da tak selalu jumpa, masing-masing da buat haluan masing-masing tapi kaka hope sangat kita still dapat keep in touch. Bersyukur dapat kenal dengan awak-awak and di bagi peluang kongsi suka and duka together2. Even sekejap je tapi I'll remember :'(

4 comments:

naf. said...

semuanya cantik2 dlm gmbar tu:)

zOeY zAu YaH said...

mesti rindu sgt kan =)

kaka said...

naf> hehe.tenkiu naf. awk tu cantek + comei. auw auww (:

zzy> huuu..mesti :'(

Iena Eliena said...

wah cantik2 sume nye:)
jom join http://www.ienaeliena.com/2012/04/projek-100-bloggers.html