Wednesday, March 2, 2011

terbang lebih tinggi


aha...besar bukan??festival layang-layang ni da lame da pon habez..habez 2 maknenye da tamat da la kan..da dari 2 minggu lepas da kowt..baru arinie kaka tergerak aty terasa rajin nak update..hehe..ape tengok2??xpuas aty?eleh..kowt suke kaka la..kalau sape2 rase xgumbira,xseronok mahupun terasa bosan sbb cite ni da basi+berulat, sila la tutup mata anda sekarang..*nak main kenyit2 mate je buley..haha :p
bukan pe kaka cume mengamalkan pe y orang tua2 cakap.."biar lambat asalkan selamat"..yedak??



macam2 bentuk de taw..yang beso yang kecik,yang bentuk bear2 y bentuk harimau,bentuk ikan,sotong ish macam2 la..byk sgt,law nak cite semua sampai minggu depan pon xabez..rugi xpergi..




cuaca pada ari 2 sgt baek ye..baek sgt sampai kaka punye kulit betukar jd rentung..lupe lak nak pakai sunblock b4 pergi sane..*cewah!gaya cam nak bejemur kat tepi pantai je..




ok susah juge ye nk kawal layang-layang y besar2 cam nih..da la besar pastu de banyak pulak 2,mmg la penat nak handle..tali layang-layang 2 xleh bebelit ngan layang-layang lain ye..kalau terbelit nanti jadi la cam layang-layang y colour merah 2..cian..




oh no!!!semakin la semakin banyak pulak layang2 y jatuh ke tanah..


dalam tengah syok2 tengok layang2 y sedang terbang tinggi..tetibe member sebelah ilang...uik?kemane?hoho...rupe2 nye dye dok beselindung di balik khemah..da mule pening2 pale da dye..lapo katenye..perot da krek krot krek krok..ok ni muke beliau sebelum pening2..haha :D



sebelum balek singgah KFC jap..untuk menghiburkan aty member y pening tadi..pas makan bukan maen sihat lagi dye..ceh!!!
kaka,ana,hawa,azyan  =)


pic yang ini kaka nak credit kat ana a.k.a
YDP ROPOL2 CLUB
abaikan yang muncung2 2
focus kat jari yang lentik2 2..haha :p



p/s : moral of the story..pasni da xnk g jenjelan ag da b4 test..t jadi cam ari 2 masuk dewan terus kosong..segala yang bace bagai ilang sbb last2 minit baru nak cover semua..

5 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..best nye..sampai bentuk patung pun ade...

kaka said...

sonox taw..sampai member sebelah pening2 pale sbb teruje tgok layang2 2 beso sgt..haha :D

ana kecik said...

waaa name aku ad...tumpg glamer jp....

KHAIRUNNIESA said...

awalnya kt sana pesta layang2..kt Bintulu lambat lgi..kalau x bln 8 after raya kot..niesa dh lama x g pesta layang sibuk blaja..

kaka said...

ana>kaw jgn nak glamer sgt la wey..
khairunniesa>gut luck in your study..wish u all d best ! :)