Wednesday, May 25, 2011

tahniah buat sang juara





diri ini cukup bangga
cukup bangga ada kawan macam kamu
yeeee macam kamu
kamu.kamu.dan juga kamu
yang berjaya meraih mimpi
mimpi untuk jadi sang juara
mimpi untuk jadi seorang idola
dimataku kau cukup bijaksana
dimindaku kau cukup hebat
kau insan biasa
tapi punya semangat yang luar biasa
keringatmu kau kerah sehabis bisa
siang dan malam kau berjuang habis-habisan
dan akhirnya lihatlah
lihatlah indahnya dunia
mimpimu pasti!!
kau meraih kejayaan 
kejayaan yang cukup luar biasa
pasti kau gembira
pasti kau bahagia
aku turut suka
melihat kau tersenyum penuh ceria
sedang aku insan biasa
punya mimpi yang sama
tapi mimpiku entah kemana
kerana aku selalu
lalai dan leka...



sekalung penghargaan dan tahniah buat kamu2 semua >> fuad saifullah , shamimi ibrahim , siti rahma , hunny , siti adilah , nurul atiqah shariat , ekin , hamizah jalil , qaseh dotdet , artul atiqah , ema the sexy lady , afifah omar , x-A304 , x-B303 dan kamu2 diluar sana yang berjaya..syabas dan tahniah besar-besaran buat kamu semua :)

*( pssssst..maap kalau ade name2 yang tertinggal ea kawan2..peaceee.. :p )



7 comments:

.:MrS cHerRy:. said...

alamak!!
kantoi sexy ladyz nok..
malu mak nyah..

Amirul Hakim Mohamad said...

hahah kaka kan dL ? rilek aa. tahniah kaka. hehe eh> banyak sgt mimpi uh? terasa den. haha :P

Siti Adilah said...

awk ! :( kte tak dapad lagi ape yg kte nak tu. kte tak da dapad pon ape yg kte impikan slama nie. sob sob. :( tape awk. myb bukan rezeki kte lagi. nex sem kte nak cuba lagi. :) awk dapad tak ?

kaka said...

ema>haha..gile kaw ma!! ;D

kaka said...

belon>eh!belon kte kn sme2 dL..kn2..ngeh3 ;p

kaka said...

pah>ehek!segn pule sy ble pah da b'awak2 nie..lom ag la wak..huu..xpe kte cbe ag sme2 ea..:)

SYAFIQAHSALEH said...

congrates :)