Friday, June 3, 2011

mandi cara sopan

assalamualaikummmmmmmm.....

jam sekarang menunjukkan pukul 12.04mlm..besok kaka de kls pg..tapiii mata nie degil bebenor..xmoh dgo ckp..jd jlan y terbaek kaka wat jela short update..arap2 pas wat entry nie mata ley tido lena..hikhik..ok kaka percaya semua org mesti la mndi tiap2 ari kan..klu xsempt mndi kat uma pon at least korang boleh je mndi kat public toilet kn..p klu mndi mhl cikit kene byr..50cent..huu..so ape korang ngat tang cara makan.berjalan and bercakap je ke kene sopan...nonono..mandi pon kene sopan k..xcaye??owhooo..meh sini meh kaka aja ye pelajar2..haha ;D..ok mule2 benda paling basic skli y kaka nak bgtawu.. 1.mandi xmoh telanjang trang tang tang ye..bak kata ustaz kaka masa derajah 6 dulu2..kalu kite mndi tnpe akai pape t setan senang je nk ngorat kte..dye siap ckp "pewiiiiiiiiiiit" lagi taw kat kte..haha ustaz kaka la y ckp..next,klu mndi seelok2 nye kte start dari kaki baru la ke kepala..mksudnye kte jirus la air 2 dari kaki dulu then baru simbah kat betis pas2 naek kat peha pas2 naek kat pinggang,badan then baru la basahkan kepala..motifnya ialah untuk nk keluarkan haba dari dlm badan,,dan cara ni juga sgt2 membantu melancarkan lagi peredaran darah ye..jadi nanti badan sehat minda pon jadi makin cergas..ye dak??mudah bukan..xcaya try la.. ;)

2 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahaha~ setan leh ckp pewit ea? tp rasenye sb nak hormat pd malaikat, malu la depa nmpk.

kaka said...

hehe..ustaz kaka mase 2 sje je nk melawak..2 y dye ckp rupe gitu..hihi