Tuesday, January 3, 2012

seandainya




kaka dah biasa dengar dah lagu ini tapi biasa dengar yang english version punye..wellwellwell I kan minah saleh *errr yang malay version punye belum berapa nak biasa dengar lagi so bila 1st time dengar tadi..peh!!bapak la best sampai terkinja-kinja *ok yang ini tipu,padahal aku duduk diam je tadi ..bagi yang baru dengar lagu maher zain for the rest of my life malay version ini marilah bersam-sama kita nikmati kelazatan liriknya..ehemehem awak..rentetan dari mujahadah cinta tempoh hari jadi kali ini saya nak hantar lagu ini pulak as pemberian saya untuk awak yang seterusnya..saya pencinta lirik jadi nak tak nak awak kena jugak hayati lirik ini..tak reti?cuba!tokmoh nak nengade-ngade ea..babap nak?saya mungkin tak cukup hebat untuk limpahkan awak dengan harta benda tapi percayalah awak,saya kaya dengan budi bahasa..*haha geli!!

doa penutup kata :

Ya Rabbi..
seandainya aku adalah pelengkap tulang rusuknya
maka Kau simpan lah dia untuk ku..Aminnn

3 comments:

susulemakmanis said...

minah saleh eh??hehe..best lagu ni=)

kaka said...

hihi..minah jawa pon boleh :D

Picoz Shupalula. said...

menarik. huhu. nti try tgk,

jom blogwalking blog sy,

http://momoiicorner.blogspot.com/