Saturday, December 31, 2011

kenapa tak perlu bagitahu 1 dunia

salam dan selamat berhulala-hulala *aiceh suka nampak :) ok cerita yang bakal kaka kongsi kali ni sangat S to the I to the M to the P to the L to the E..ahaa apakah? owh maap ini bukan pasal maharajalawakmega jauh sekali alkisahrajalawak.. tapi ini sebab munasabab kenapa kaka tak bagitahu 1 dunia siapakah dan dimanakah kekanda sparkling stars kaka,eh!ape tu "sparkling stars"?alaaa benda yang buat makan tak lena tidur tak lalu tu la,bengong bukan? :p

1. sebab pertama-tama *err cikgu BM mesti marah kalau tahu kenapa kaka tak nak bagitahu siapakah dan dimanakah kekanda sparkling stars kaka adalah kerana kita hanya merancang dan Dia yang menentukan maknanya kalau kaka dok perheboh 1 dunia pasal dia tapi at last kaka tak di takdirkan untuk dia..peh!tak ke malu dengan dunia yang dah tahu kisah cinta kami..kuikuikui masa 2 tolong la bagi kaka peti ais 18 pintu nak duduk dalam itu.malu.

2. kerana diriku begitu berharga. haha yang ini ape kejadah pulak! letak sticky picture dia and bubuh tulisan dekat situ "DIALAH KEKANDA SPARKLING STARS KU" or letak picture dia dalam satu entry then dekat bawah itu cerita la itu ini pasal dia..blablablaaa,kenapa kaka tak buat?yang ini sebab kalau tetiba pelamin angan ku musnah nanti letih nak kena cari balik entry-entry pasal dia,cerita-cerita pasal dia,gambar-gambar pasal dia sebab nak kena delete..haish leceh..*yang ini kaka cukup serik sebab dah pernah kena so tak nak buat lagi jadi sekarang bialah kaka tulis puisi-puisi jalanan tanpa alamat penerimanya ;)

3. doa. kalau doa yang baik-baik Alhamdullilah,terima kasih tapi kalau doa yang buruk-buruk?kaka bagi contoh ok?kita ambil contoh paling nampak dari cerita "Tentang Dhia" . Kita dengar komen-komen penonton bila Zikir dikendeng-kendengkan dengan Rose.

penonton 1 : eee..xsuka la Rose kawen dengan Zikir
penonton 2 : macik tak minat la dengan dorang ni!
penonton 3 : Eh kenape Zikir dgn perempuan ni bukan patutnye dengan Dhia ke..benci!
penonton 4 : zzzzzz

korang tengok hebat tak hebat doa-doa penonton ini sampai last-last pe jadi dekat Zikir dengan Rose tu..hahaha hebat bukan? :D ..jadi baik kaka mencegah sebelum terlambat *cewah da macam iklan kesihatan

4. yang ke-empat aka last point tetibe mood dah bertukar jadi jiwajiwa so sila hubungi tuan blog untuk keterangan lanjut *ape kerut-kerut? :p





In another life I would be ok =)

6 comments:

susulemakmanis said...

ok.rayban tue smart!=)

kaka said...

haha..apesey :D

zOeY zAu YaH said...

mcm2 =)

lisa said...

setuju ! :)

kaka said...

zoey zau yah > da macam iklan da "macam2 ada"haha

kaka said...

lisa>yeah..ada geng!