Monday, April 16, 2012

'SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG'


auwchak auwchak !! bila da petang-petang macam gini mula la aku nak menggedix tambah pulak hujan dentum-dentum dekat JB 
haaaaaayy makin menjadi-jadi lah 

gatal tangan tak dapat dikawal last-last sangkut jugak nak join segmen
ini semua iena eliena punye keje lah nie
dah kaka pun terhasut sekali. hehek *tak memasal iena jadi punca

siapa-siapa y nak join jugak boleh la klik banner dekat atas
terima kasih si pencinta pink
baik betul hati dia buat segmen y tadak tarikh tutup
hewheww

9 comments:

Pecinta pink^^ said...

salam..thanx join segmen saye(^_^)senarai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

kaka said...

your welcome :)

Siti Rohaida said...

singgah dollow sini

Siti Rohaida said...

singgah follow sini...dari segmen same

icumm said...

Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

AyueJean said...

dri segmen yg same......

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

zOeY zAu YaH said...

rajin dia..g.luck.

Annisa mulia said...

Funny :)
Just having a blogwalking to here :D

hamzah ian said...

nak masuk gak.. hehehe