Friday, October 21, 2011

drama korea yang dilayan

okey dokey..benda apa yang paling bagus dilayan masa tengah cuticuti sem ni??oopss..opss apaapa pun jawapan awakawak sekalian kaka terima tapi yang penting kaka paling gemar habiskan masa layan cite yang tanggap lentok ni *wah ayat bukan maen "gemar" lagi :p..hari ni baru je done tengok cite prosecutor princess bukan main gilagila lagi kaka kasi hentam tengok cite nie..mana tak nya 16episode dalam masa 2 hari..ada berani??haha.. kesian mata ku sayang ni dipaksa tengok episode demi episode and tak dapat enough sleeping beauty..auwwchh2!!so ini kira 3rd cerita yang kaka da katam tengok dalam masa tengah cuti ni..meh share sikit ceritacerita yang dilayan :


1. prosecutor princess


owhh..tolong la cerita ni da boleh masuk dalam diary..cerita korea 1st yang buat kaka nanges..sob sob :'(
banyak sedihsedih
tengok la kalau tak percaya !
rate : 5 bintang !!!

2.sungkyunkwan scandal


omooo!!cerita ni paling best
bagi kaka la
sebab kaka memang suka korean tradition
cerita macam ala-ala zaman duludulu sikit
yang perempuan pakai macam gaun kembangkembang..like2!
and lagi satu cerita ni memang banyak lawaklawak..
hero dia bukan 1 ok tapi 3,,ulang suara bukan 1 tapi 3
muka semua semartsemart boleh..omo!!omooo!HAHA :D
rate : 5+++ bintang (mesti tengok tau) :))

3.lie to me


cerita ni pun boleh layan juga la..pasal kahwin contract
dalam cerita ni la kan hero dia pembersih,pengemas dan segala imbuhan "pe" yang ada ialah milik beliau..hehe *suka aku je :p
rate : 4.5 bintang

sumber picture semua dari uncle google~harap maklum~sekian

16 comments:

azalia hjsalleh said...

KITA X MINAT CITE KOREA. TP KALO BEST JLN CITE DIA KITA LAYAN JE

cik wanie Lovela (CWL) said...

cam best ja

kaka said...

azalia>owhh yeke..cite no 1 and 2 tu antara yang best la kowt bagi kaka..try la tgk ye
cwl> best2..paling best cite yang no 1 and 2..mesti tgk wooo!!

Nafisah Ruslan said...

kalau lee min ho berlakon baru tengok.. hahaha

kaka said...

alamak...lee min ho xminat sgt la..tak berkenan tang bibir dia tu..hehe..cite no 2 hero encem2..try la tengok!! :P

Azzah said...

minat yang ke 2 tu

kaka said...

woooo..y no 2 memang best!! :))

husna said...

lie to me? cm best je.huhu..
slalu lyn cite korea kt maaduu.com.hehe :)

noraauliyya said...

weeee auliyya dah khatam proscuter princess n lie to me !

cik dot said...

perghh.. mmg lyan r.. i like! ^^~

cik dot said...

perghh.. mmg lyan r.. i like! ^^~

kaka said...

husna>cer tgk ea..pastu bg pendapat *cewahhh
noraauliyya>wihuuu..tgk cite no 2 pulak k..hehe :))
cik dot>haha..kte serupa!!

miera-in said...

as'salam..wah..tq2..nk tgk gk cite2 ni..peminat korea gk..hihi

zOeY zAu YaH said...

korean mania =)

.:MrS cHerRy:. said...

ka..protect the noss ka..ko da tgk? bez gax..

kaka said...

miera>haha..tgk jgn xtgk :))
zzy>yeah..!!
ema>lom ag..kw tgk ktne?cd ke online wey??