Sunday, October 16, 2011

1st contest by precious fitting

alalala..sonangnyaaa..suka la kalau contest yang cenggini..tengok contest yang kaka join kali ni xada pun banner..tak payah nak pusing-pusing kepala tampal banner on the top of entry kan..bagus sangat-sangat precious fitting anjurkan contest yang easy and simple ini kan..so picture yang menjadi harapan jiwa dan bangsa untuk contest ni adalah.... jeng jeng jeng


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
auuwwcakk!!


and the women who look gorgeous with pink clothe on this picture is my lovely mother
-
-
-
-
-
-
auwwcakk lagi sekali,ahakk!! :p

WHY??
why I love this person??
AND my answer will be..
... because she is super duper women
that work so hard to make we as "1 HAPPY FAMILY"
she is so precious *the one and only
and mom...
you're like sparkling star to me
*yupp!!serious..no joke
tettt.. 



4 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

mak? ingatkan kakak..awet muda =)

kaka said...

hehe..yes my mom dear..thank,ni kalau my mom tahu mesti dia kembang :p

DfyStrawbery said...

gudluck syg :)

kaka said...

tenkiu dear :))