Thursday, November 17, 2011

Dia bagi cash :))

malam ini kena bertugas macam ibuibu sikit..pakai sopansopan jalan kemutkemut and langkahkan kaki pergi sekolah adik sambil pegang tangan dia *aiceh!penyayang la konon :p .. lepas buat solat hajat Allah bagi rezeki cashcash punya,kaka dapat mamam free ustazahustazah sekolah agama tu bagi,yaw!mekaceh ustajah ;) and before balik rumah tu akak pula baik hati nak belanja mamam chicken chop..nyum nyumm..*dengan berbesar hati :)).. Alhamdulillah..thank you Allah...balik terus mata ngantok tak boleh tahan sebab perot da kembong penuh makanan..

gendang gendut tali kecapi,
kenyang perut??tido la apa tunggu lagi..lalala :p 

2 comments:

sYiRa LoKMaN said...

waa~~ seronok la ... ^_^

kaka said...

hehe..lagi seronok kalau syira yang belanja ni rasanya..haha :D