Sunday, November 27, 2011

memang best bila dah kena KENCING dengan blogshop

wawah..tajuk memang macam nak mintak penampar pakai kaki kan..hoho nop nop!!entry ni adalah entry terkepam yang terperuk dalam draft berbulan lamanya,hari ini baru kaka rasa yakin nak bercerita dengan rakanrakan blogger..eh!sebelum tu kaka nak cakap yang ini ialah pengalaman kaka and bukan semua blogshop sepesen macam ini taw..

1st time kaka mencuba-cuba nak beli barangan secara online and pengalaman 1st time ni jugak la yang  buatkan kaka putus semangat nak beli barang online lagi,why??then listen..I will explain to u why

insan mana yang tak terkesima dengan baju yang cantikcantik ala-ala korea sekarang?insan mana yang tak suka pakai baju comelcomel macam style-style sekarang??dan kalau nak tahu insan malang macam kaka ni jugak la yang terkena...*kena tipu

ceritanya macam ni..kaka memang da lama dok berkenan sungguh dengan 1 blogshop nih *namanya biarlah dirahsiakan untuk menjaga image blogshop tersebut ..lama jugak la dok usha-usha baju or pape barangan yang dorang jual..mak ai cantek toksah cakap la..memang sangat cun ok..sebab model2 semua mukamuka korea..mutihmutih omeyomey la kata orang so kalau kasi pakai baju pape pun memang wow!wow!!wooow!!pahamkan maksud kaka..

so tanpa melengahkan masa kaka dengan yakin dan jayanya da pun beli sehelai baju dari blogshop tersebut..guess what??bila baju da sampai and da tengok pun depan mata owhhhh baju tu memang sangat sangat sangat la diluar jangkaan..sebab??sebab dalam gambar cantek,bila depan mata sangatlah hampeh!!puih3..dalam gambar baju lengan panjang,bila depan mata baju tu jadi lengan tiga suku!dalam gambar warna bukan main lagi merah terang,bila depan mata warna dah bertukar jadi merah pudar!dalam gambar description cakap free size model korea tu pakai pun hamboi cantek je kaka tengok,bila depan mata free size yang kau cakap tu da macam saiz adikadik kau!pehhh!!memang bebaloikan kalau awalawal aku beli 2 3helai..coittttt..

sumpah lepas ni tak nak shopping dekat blogshop kau 2..menipu customer je lebih..kalau da tahu baju yang kau jual tu tak sama dengan yang model2 korea tu pakai toksah la kau nak gebang sana sini..kasi jela model2 melayu kita yang pakai..apa modelmodel melayu kita tak cantik ke??ke sebab memang kau takut tak de orang beli sebab baju yang kau jual tu yang tak cantik??kalau susahsusah sangat pun kau toksah la upah model or segala bagai..kasi je patung pakai baju yang kau jual tu then sebelah tu describe la measurenye..ni pergi letak model2 tipu nak buat apa..baju yang orang korea tu pakai lain baju yang kau jual tu pulak lain..agakagak la nak tipu pun...haishhhh aku geram betul!!!ni yang rasa nak angin je 1 hari ini...

4 comments:

.cik yaya. said...

alollo..kesianyeee..biasa lah tu..nk untunggg..tp better lain kali nak beli baju tak payah la on9 dear..bli brg lain xpe..hehehe

A retarded kitty said...

tak patut betul. apa nama blogshop tu?

kaka said...

cik yaya>2la pasal..da insaf da skrg..xmoh bli bj online lagi..huhu

kaka said...

ART> nama blogshop 2 walaupun tgh geram tapi kaka terpaksa rahsiakan la yunk..