Friday, November 11, 2011

"HEARTSTRINGS" bikin hati dupdapdupdap

oyeahhh..paling best manfaatkan cuti sem ini ialah dengan menjamu mata layan ceritacerita korea and menahan hati tengok herohero depa yang waw waww waaww!!..so kaka da done da tengok cerita "heartstrings"..peh!!toksah cakap la...cerita ini bapak sweettttttt + coolllll + waw waww waaaww.mesti tengok wey :p..cerita macam ala-ala musical sikit,,lagu dia bestbest,kaka paling suka lagu "because I miss you" and "you've fallen for me"..kaka pencinta lirik jadi kalau dengar lagu suka belekbelek lirik dia sekali..opppsss hampir terlupa..hero dalam cerita ni vokalis CN BLUE and heroin dia pompuan yang pernah jadi heroin dalam cerita "you're beautiful" sapa entah nama dia *lupa ..cerita dia only until episode15 *amacam?ada berani?? tengok cerita ni buatkan kaka rasa di awang-awangan je..yelaa ketawa sorangsorang,,malu sorangsorang,,guling sorangsorang,,sengeh sorangsorang,senyum sorangsorang..tapi tak sempat nak nanges sebab semuanya happyhappy je..suka tak?suka tak??yaw!! ;) .. and setelah dipaksa akhirnya hincik bebola hati join jugak layan cerita ni tapi dekat rumah dia laa..mana boleh serumah..kan belum buat walimatul urus..*eh??haha :D.. 


*credit to uncle google


sikit sedutan heartstrings ost "you're fallen for me" like!! :))

4 comments:

holaulala said...

baru tgk bape episod je. ade smpai episod 10.. lg 5 mane tah. haha!

❤ Cik Nissa ❤ said...

belum tgk yang ni lagi..rumet dah offer soh tgk.xsempat2.hehe..

kaka tgk dah city hunter??best gile...minho minho..haha =)

mai la singgah blog kalo rajin..=)

kaka said...

holaulala>hehe..kaka tengok online je kat mysoju.com

cik nissa>city hunter kaka tak tengok lagi..minho kaka tak minat sgt..hikhik

fieha said...

dah tgk..best cite n i.. :)