Thursday, December 15, 2011

mimpi sempurna

*ok nie gambar kawan kaka yang takde kena mengena pun dalam cerita ni  


   assalamualaikum...tarek nafas,lepas..tarek nafas,lepas...bersyukur tak?bersyukur tak pagi ni masih hidup lagi..masih boleh main kenyit-kenyit mata dekat sini masih boleh kembang kempis kembang kempis hidung tu tarek nafas..walaupun hidung tak semancung karena kapor mahupun tak semegah zizan raja lawak yang penting ustazah ajar kat sekolah ugama dulu kalau bersyukur sebut apa??? (ramai ramai)*Alhamdullilah...alalala pandai :)

     pernah tak awak awak bermimpi??mestilah pernah kan..tipu la kalau tak pernah sekali dua..tak kesah la kan tapi yang penting malam tadi kaka di landa mimpi bukan mimpi di siang hari tau, tak tahu la nak kata mimpi ni macam mana yang pasti ini ialah kedua kali..mungkin ini petunjuk yang selama ini kaka cari dan mungkin Allah dengar doa kaka selama ini. Kaka aspect mimpi ini akan datang lagi malam ini so nanti kaka mesti jadi betul-betul yakin dengan petunjuk dari-Nya..yela 3x kan lebih afdal..masuk malam tadi baru 2x belum nak berapa afdal lagi kan..hehe


*lagi sorang budak tengah bermimpi

     bercerita pasal mimpi kaka ni yang peliknya setiap kali kaka terbangun tersentap terkejut *banyak sangat over benar nih! mesti masa tu tengah waktu waktu yang menghampiri subuh tapi takde la hampir sangat pun around 3lebih 4lebih macam tu 5lebih belum pernah lagi,xpe maybi malam nie ;),why?kaka sendiri pun tak dapat jawapannya..and selama 2 malam tu jugak la bila kaka terbangun je dari mimpi tu kaka will turn my face to the left side and read doa then fuhhhhh! *ikot sunah kalau dapat mimpi buruk kena buat macam itu

     and kalau malam ni datang lagi mimpi macam tu buat kali ke-3,yes! I think I will do something..something that I believe on it because I know Allah is always by my side Allah know better then me..Thank you Allah ! 

7 comments:

.:EnCiK LoBaK mErAh:. said...

untung la mmpi 3 kali

kaka said...

haish2..lom genap lagi der..sampai sekarang baru 2x je,fuhhhh...da boleh tarek nafas lega ;)

.:MrS cHerRy:. said...

sian lobak merah x penah brmimpi smpai 3x..

holaulala said...

hahaha! glemer gambar hiasan tu=P

kaka said...

xpe,ema kan boley tolong mimpi kan..tapi jangan jadi cam mimpi aku suda la..mimpi aku mimpi buruk der -.-"

kaka said...

holaulala>mampus kalau kantoi dengan ana! :D

Ryeha Rafael said...

kesiannya orang yang sedang tidur itu. hehe.

kaka! anda di tag. jom join GA :)