Sunday, December 4, 2011

madah berisi buat anak-anak ku




tiut tak bebear kaka??tiut kan..kome ada?sila jeles..lalala
sara (the biggest one)
lisa and eysha (yang tomey2 kale putih tu)
uncit dengan endut (yang kala ceklat)

buat sara,lisa,eysha,uncit dengan endut,mama ada madah berisi buat kalian
dengar ea yayang-yayang mama 




Dear my super duper cute Teddy...

Please be nice to me
Be on my side
Listen to my heart
Hug me as tied as you can
Gain me the strength that you have
Please don't run away from me
I need you
All I want is you...



yayang-yayang semua tak mahu notinoti taw..ingat sapa yang belai-belai sara masa nak tidur,sapa yang bersih-bersihkan habuk yang melekat dekat lisa dengan eysha..uncit dengan endut nakal sangat selalu ilang-ilang bila mama bangun tidur..mama ingat korang da kena culik,rupa-rupanya korang main bawah katil..nakal betul,tak mahu la buat mama risau lagi ea..

12 comments:

Pondok Usang said...

ramai anak2 dia rupenye.. =)

kaka said...

haha..ramaikannnn..sila jeles :P

Pondok Usang said...

jelas sgt! hihi... dulu pondok ku mmg usang ler sgt.. baru repair tu.. cube visit entry lepas..
http://hedzwan.blogspot.com/2011/09/pondok-usangku-sudah-beratap.html

Iqah QaQa said...

:) mcm lebeh kurang je name kite ^^

sYiRa LoKMaN said...

comel je anak anak die.. :D

TiraPengemis said...

cute2...nak 1!!!!

kaka said...

pondok usang> owhhh..mane tawu..k2 nanti I will check it out

kaka said...

Iqah qaqa>ha'ah ek..da boleh jadi kembar da nih..hihi :p

kaka said...

syira lokman>comel kan..kite sayang sangat dekat dorang taw..dorang jela yang jadi pengubat kalbu sekarang..haha *tpu!dush3

kaka said...

tirapengemis>haha..anak kita tak jual la awak..nanti ilang sorang tidur malam tak lena.. :P

sekamar rindu said...

salam...

sungguh kiut nyaaa anak2 kaka tuu.
kalau ada anak betul mcm tu lagi best kan.?

kaka said...

sekamar rindu>kiut tangat tangat kan..hihi,wah kalau anak betul da lama kena gigit2,geram comel sangat.. ;)