Monday, December 5, 2011

toksah nak geybang sangat der...

salam dan selamat petang buat awak awak dan juga awak..yela awak yang tengah pejam celik pejam celik baca sebiji sebiji perkataan yang kaka tulis ini,gulp! *eh!apa hal?terkejut?..ala tomey tomey relax la ea :p

2 3 4 5 hari ini semua dok geybang sana sini pasal ombak rindu,da pergi tengok la kononnyeee *ayat tak puas hati..ala lex lex suda..toksah tunjuk tunjuk sangat boleh?saket mata kaka wey dekat Fb bukan main status status semua pasal ombak rindu.....alaaaaaaah bowing taw!..dekat blog pun ada story pasal ombak rindu tapi naseb baek kaka tak kesah kalau cerita dekat blog  *sebab blog aku sayang lebih sikit dekat sini la tempat kaka berteduh kasih berkongsi suka duka.. haish apesal aku nak feeling feeling pulak ni,dush!


* ape tengok tengok

kaka da tengok
2 Disember yang lepas
hari kedua ombak rindu di pawagam
cuma malas je nak geybang -.-"




nota kaki : lepas meronggeng dekat wayang gerak pergi membaja perut dekat pizza,nyum nyum!
thank you (budak yang tak ingat nama) merangkap kawan kepada member kaka
semoga sentiasa di murahkan rezeki lepas tu datang sini belanja kami lagi ;D
ana sorry bekal pizza kaw da terkandas dekat tempat kumbahan..opsss!

8 comments:

naf. said...

alaa huhu belom tgk lagi

kaka said...

naf> jgn lupe standby tisu.. ;)

Myza Sam said...

oh da tengok eh ? geybang tu apa ?

kaka said...

myza>ha'ah..kaka da tengok da hari 2..geybang tu adek beradik menunjuk-nunjuk ;)

starzieti said...

orang kate cite nih best tapi instict saye mengatakan tak best. -.-

cik wanie Lovela (CWL) said...

best kan :)

kaka said...

starzieta>hehe..kalau yang jiwa jiwang-jiwang macam kaka nie memang layan layan habes cerita nie..best! ;)

kaka said...

CWL> best tangat-tangat kan awak! ;)))