Saturday, December 3, 2011

senarai pemenang contest malu tapi mahu by eka kaka

       assalammualaikum buat bloggerblogger tercinta..achecehhh *tabur ayat manes bagai madu sebab nak mintak maap awalawal kaka banyak terdiamkan diri seketika dalam dunia blog beberapa hari ini..why??owh coz sebenarnya kaka sangatsangat banyak masalah sekarang ni jadi kaka perlukan sedikit masa untuk menenangkan diri..ok itu tipu :D

       30november yang lepas dengan rasminya contest malu tapi mahu yang kaka anjurkan telah ditutup..*style kaka memang macam ni da masuk 3disember baru hegeh-hegeh nak tutup contest..boleh gitu??dush4x =.= ...
maka kaka dengan gigihnya dan tekunnya telah pun berusaha mencari pemenangnya dengan seorang dirinya *eh!apekehe aku nih??..tahu apa jadi dekat kaka masa nak pilih pemenang-pemenang contest malu tapi mahu ini??my uncit-uncit eyes telah pun naik juling tengok picture-picture yang gorgeous2 dari peserta-peserta sekalian..hew heww *mening2 so dengan nekad kaka rasa nak bagi tempat saguhati kepada 3 pemenang yang kaka rasa layak terima penghargaan dari kaka yang tak seberapa ni..here we goooooo...

       oppp..opssss sebelum tu kaka nak ucapkan beribu-ribu juta-juta million-million " Terima Kasih " kepada awakawak yang bagi sokongan dekat blogger hingusan nih untuk buat contest..doakan kaka dimurahkan rezeki jadi lain kali kaka boleh buat contest lagi and bagi hadiah lagi best-best dekat korang...nyet nyett :p

here we goooooooo...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tempat pertama jatuh kepada
tadaaaaa


ulasan : kaka pilih iera ziera sebagai pemenang sebab gambar beliau yang sangatsangat jelas buatkan kaka senang nak buat decison and one more thing kaka suka sangat tengok posisi tangan beliau ( tangan yang tutup mulut tu nampak malu-malu and yang sebelah lagi tu nampak mahu ;) )



tempat kedua





tempat ketiga





saguhati pertama





saguhati kedua





   

saguhati ketiga



tahniah buat para pemenang..please inbox kaka dekat eka_dot2@yahoo.com



14 comments:

starzieti said...

tahniah kepada pemenang. :D

aiENn cHAm said...

tahniah ! ;D

kaka kalo rajin lagi wat contest invite oke,hehe! tQ

kaka said...

aienn cham>ok wak..nti kalau ada rezeki kaka buat contest lagi pastu invite ramai-ramai ea.. :))

ryeharoxy ♛ said...

Hahah. kelakar2. thanks kaka. tak sangka boleh menang. muke gedik jep haa. hehe :)

kaka said...

ryeharoxy>haha..kan da cakap pic ryeha memang mantop

Ieyka Lovva said...

waaa menang laa..saguhati pong jd lahh..thanks kaka :D

kaka said...

ieyka>cpt2 inbox kaka taw..tahniah :))

Cik Iera Ziera said...

Alhamdulillah .

Saye dapat tempat pertama :)
Thank Kaka kerane memiliih saye :)

kaka said...

cik iera ziera>suka tak suka tak??haha..inbox kaka ea..tahniah taw! ;)

Ieyka Lovva said...

ieka dh antar email tau kaka ;) masyeh.hhihi

kaka said...

ok ieka cecame :)))

cik YAYA said...

wahhhh~ my lacky nombor. 3 ! maceh yea kaka ! macehhh sanad sanad. #pez tyme menang# heee ~ winkwink. :)))

kaka said...

haha..cik yaya nampak happy sangat tuh!!lex dulu.... :p

AzzaLifeStory said...

baru tahu, ,hehe. .
lambat email awk. .sory. .hehehe