Wednesday, November 30, 2011

contest malu tapi mahu by eka kaka

INI ENTRY MELEKAT,SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK SKODENG ENTRY TERBARU

assalamualaikum..syukur tak terhingga diberi keizinan untuk terus menekan hurufhuruf comel laptop kecintaan kaka ni..and today kaka as the president of this page would like to make 2(two) important announcement..jeng jeng jeng *acheceh :p .. 1) guess who my lucky follower??ahahaha..dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim memperkenalkan my lucky 222 follower nor azizah *sayang kamu lebih,yaw!!  2) so macam yang kaka da cakap masa entry INI maka dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim *lagi sekali amek berkat..hehe bismillahirrahmanirrahim kaka merasmikan contest malu tapi mahu by eka kaka..



mula-mula wajiblah tayang banner dulu :p
*pssssst..abaikan muka yang ganas..yang penting kaka tahu kaka tengah malu sebab gigi kite tak cantek ,cet!




syarat-syarat penyertaan :

1.terbuka kepada semua blogger di malaysia (perempuan laki semua pun boleh) :)
2.follow blog ini (biar senang tahu update terkini contest)
3.buat 1 entry yang bertajuk "contest malu tapi mahu by eka kaka" then letak banner yang di atas ini lepas itu jangan lupa linkkan sekali ye ^-^
4.letak 1 picture anda yang malu-malu tu (tak kesah la letak tangan dekat mulut ke,tutup mulut dengan tudung ke,tutup muka ke ataupun lain-lain mengikut kreativiti masing-masing)
5.tag 3 orang rakan
6.akhir sekali tinggalkan url anda di ruang comment di bawah


contest berakhir pada 30 NOVEMBER 2011

cara pemilihan pemenang tak ada pakai sistem like-like sebab nanti tak adil..jadi siapa yang nak menang sila buat baik dengan kaka sebab kaka jadikan diri sendiri sebagai juri..*suka hati aku la contest aku :p hadiah misteri menanti 3 pemenang..apa tunggu lagiiiiii!!!cepat cepatttt..

so cubaan pertama kaka nak tag dekat rakan blogger seperjuangan:

52 comments:

aiENn cHAm said...

cak! ain join contest awk (:


fell free to view

http://aeincham.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

*malu2 kucen

Ieyka Lovva said...

syg, i join jugak ni..hihi

http://candysugarsweet.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Myza Sam said...

Hai Myza mai join :)

http://expressionbymyzasam.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

budak penjara said...

klu laki join cmne ye??haha..mustahil kot

..cik gugu.. said...

saya tak malu.. har har har~

kaka said...

budak penjara>boleh je..budak2 sekarangkan tak kira laki/pompuan pandai bergaya :))

cik gugu>>wat2 malu je pun bolehhh :p

mate saya bulat said...

MSB join taw ur contest (:

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

holaulala said...

hah! kejap nak belek album. haha!

cik YAYA said...

http://cikyayacimplegurlz.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Sha Aishah said...

I'm Join ;)

"http://doublelollipopministory.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html"

Zulaika Nasir said...

nice blog ;)

Achu said...

Hai kaka.....achu dtg join contest kaka :)
ni link dia.....tq:)

http://potretachu.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Lonly said...

Salam ni sy da join :) salam kenalan yaaa..jgn lpa follow sy jga hee

http://lovesoul19.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Nur Kamalia said...

EKAKAKAGOJES!!!!HAHA
leya jOin..leya jOin..:P

http://nurkamalia90.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

adiOs..:D

ain idris said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ain said...

i joined! :)
interested on your updated! keep it up

http://nurulain-idris.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

ain idris said...

haha dua comment, err ingat kan yang first comment tu tak di send sebab internet lambat, haha btw thanks eka :)

Farah Azurah said...

fara daa join dan follow sini..mehh laa dtg blog peserta ni :)
http://farahazurah.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

IKASUHAIMI said...

http://ceriterakechik.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

hye eka kaka. i joined :)

kaka said...

ain idris>haha..xpe2 xkena babap dengan kaka pon klu send url byk2 :))

Fatin Nabila ♥ said...

Malu ahh nak join ! hehe

http://www.fatin-95.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

iqawangi said...

join ya..

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Nur Farariana said...

Sorry post comment lagi sekali, tak tau lah kaka dapat tak, ehmm

http://fararianaroslan.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

J. Hass said...

join3
http://lorongkiri.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka_15.html

Encek Rizaira said...

tersipu2 malu nak singgah sini..
http://rizairaaderbelogler.blogspot.com/2011/11/contest-malutapi-mahu-by-eka-kaka.html

sarah hanafiah said...

eh adik yana samsudin kita join sama taw :))

http://sarahanafiah.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

shahdiana said...

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

akak join contest

Yana yani said...

http://blogsyana.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

join

kaka said...

yana yani>sori tapi kaka tak boleh bukak pun page awak..so tak boleh nak judge picture kamu..hope boleh buat sebarang tindakan dekat url blog anda :))

fiQ'Ra said...

salam eka, mas join sini ya ;)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

trime kacihh ^_____^

Syira Safi said...

saya pon nak join sepayung yek ;)
http://mizznottooperfect.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Cik Iera Ziera said...

sdh join :)

http://theieraziera.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Nida said...

As-salam buat Kaka..

Kak Nida turut serta... moga-moga ada rezeki... ameeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

id follower: Nida

terima kasih :)

ryeharoxy ♛ said...

Taraaaa! ryeha serang Kaka. miahahah. Thanks sebab tag ryeha ye :')



http://ryeharoxy.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

.cik yaya. said...

dear kaka,yaya join..

http://princessyayah89.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Nabilah Suhailah said...

follow and join contest nii :)

niii dieeee;
http://nabilahsuhailah.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

terimakasih :B

-- AdibahSyahzani -- said...

mcm menarik... saya join ye , ?

http://adibah-syahzani.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, ummi da join ya dear, TQ
moga2 ada rezeki ummi, AMIN

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

cik fafa said...

malu-malu tapi mahu cik fafa join...
http://fafazukri.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

d0llieschubbiesnil said...

http://happinessnil-d0llieschubbiesnil.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

yeyyy joined ni

AzzaLifeStory said...

Azza join. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Hafiezah said...

join ..

http://myintuitionist.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

★iela_kiera★ said...

ila join!!

http://hafizila.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

nana afeza said...

ana join jugak..
http://nanagemoks.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Miss Lovouis said...

Hype sweety ;)
i'm joining here .http://lovoiustory.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Bibie_Chah said...

dah join .. sure awok suka .. hehehe http://bibiechah.blogspot.com/ .. mari usha mana nak tahu awok suka ..

cik wanie Lovela (CWL) said...

amboi kontes malu2 pulak

kaka said...

CWL> hak2..mlu tapi mahu..buahahaha

naf. said...

join:)

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

Miawwww said...

Saya join tau...
http://pinkiecutegirl19.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 2.17 ptg nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html

farhah izyan said...

err hai, lambat sgt ke? huu
joined. ;)

http://gadis10october.blogspot.com/2011/11/contest-malu-tapi-mahu-by-eka-kaka.html